NIEUWE WEBSITE

Het is tijd voor iets nieuws! Onze website krijgt een nieuw uiterlijk. Het blijft wel mogelijk om deze website te bezoeken, maar voor alle recente informatie, verwijzen we je naar ons brandbook: https://brandpad.io/hoeve-duin-en-kruidberg/  

Voor reserveringen bel 023-7854288. Voor het terras nemen wij geen reserveringen aan. Binnen kunt u wel een tafel reserveren. Reserveren voor een grote groep? mail naar: info@hoeveduinenkruidberg.nl

Met veel liefde en plezier maken we ijs, ijsbonbons en ijstaarten. Dit willen we natuurlijk ook op de website laten zien! Natuurlijk doen we nog veel meer, en ook dat zal je straks terugzien. We houden je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.